Het Praesidium

Senior

Iyaas Elkhallouki v. Tjoef

Studie: Toegepaste Economische Wetenschappen

Palmares: Schachtentemmer (2020-2021)

 

 

 

 

 

 

 

Vice-Senior

Cedric Sollie v. Mojojojo

Studie: Handelswetenschappen

Palmares: Sportführer (2019-2020), Zedenmeester (2020-2021), Vieze Senior(2021-2022)

Hier ziet u Cédric, een uniek schepsel in het ras der Mojojojo’s. Na een eerste jaar TEW kreeg hij door dat het studentenleven niet enkel draait om leren en drinken. Om de drievuldigheid te volmaken ontbreekt er natuurlijk kameraadschap.

Dit leidde tot de geboorte van een jonge hoopvolle Mastentopper genaamd Mojojojo!

Het kan zijn dat de naam u verwart. Mojo-jojo, voor de vrienden Mojo, is zeker geen superschurk eerder het tegengestelde. De behaardheid ligt eerder wel in de lijn van het aapje. Dit is natuurlijk te verklaren door zijn grote sexappeal waarmee hij de vrouwtjes tevreden houdt. Met zijn kookkunsten zal dat namelijk niet lukken! Zonder pan op kot jojoot hij van klasse restaurants naar opwarmmaaltijden.

Het jojo-effect is hem niet onbekend, echter heeft hij er zijn eigen definitie aan gegeven. Dit laat hij dan wel eens merken in zijn nachtelijke parades. Soms hangt een jojo nu eenmaal hoog, de andere keer laag. Al vanaf de eerste keer dat ik hem zag probeerde hij zich te profileren en al nu en dan lukte dit beter dan anders. Nog geen jaar gehad en toch al een boek vol avonturen. Dit is zeker nog niet het laatste hoofdstuk!

Cédric is een bovenste beste kerel, apetrots dat jij mijn medeschacht bent! Prosit Mojojojo!

Dixit Boni

 

Pro-senior

Julius Daneels v. Blitz

Studie: Toegepaste Economische Wetenschappen

Palmares: Quaestor (2019-2020), Senior (2020-2021), Pro-senior(2021-2022)

Blitz, eerst en vooral zou ik u graag bedanken voor uw seniorschap afgelopen academiejaar. Het clubleven viel helemaal stil door corona en toch deed deze man elke week weer de moeite om ons op een coronaproof manier te vermaken. Aan inspiratie was er soms wel een tekort, maar dit werd dan weer goed gemaakt door uw enthousiasme en het plezier dat we gemaakt hebben.

Op katerdagen is Blitz vaak om 12uur ‘s middags terug te vinden op café, eerst heeft hij toch altijd een ice tea’ke nodig om even te bekomen van de avond voordien om zich daarna weer aan ne goeie stella artois te wagen. Ik heb Blitz altijd gekend als het stillere type, maar hier is de laatste jaren verandering in gekomen. Als hij aanwezig is (altijd dus) dan zult ge het wel gehoord hebben. Jammer genoeg hebben we u dit jaar een half jaar moeten missen. Ik keek er erg naar uit om uw knap snoetje terug te zien in het tweede semester zodat we samen ons Leuven verhaal in schoonheid kunnen afsluiten (normaal gezien toch). Blitz ge bent echt ne topkerel en ik hoop, nee weet zelfs, dat we er nog een lap op gaan geven om alles uit de kast te halen in dit laatste semester en in de verdere toekomst. Daar drink ik op, schol!

Dixit Käni

 

Quaestor

Daan Segers v. Käni

Studie: Handelswetenschappen

Palmares: Webmaster (2019-2020), Cantor (2020-2021), Quaestor (2021-2022)

Ziehier, onze hoogsteigen blonde God, Käni. Deze man is koning zijn 40-uren werkweek te vullen met kateren in zijn bed. Niets kan deze ariër zo goed als een goudgele pretcilinder in het ene hand houden, om intussen met zijn andere hand de dames volledig rond zijn vinger te wikkelen. 

Maar vrees niet, naast het clubleven is deze hoopvolle student ook sterk bezig in zijn Master Handelswetenschappen. Niets zo goed als een commi die zijn universitaire carrière weet bij te schaven met zich occasioneel naar de rumba te begeven (of villa, of HDR, of eender waar ze nen tap hebben staan).

Käni, sinds het eerste jaar ken ik u niet anders dan ne maat met het hart op de juiste plek en het bier in de juiste hand. Laat ons drinken op nog vele goeie jaren, prosit! 

Dixit, 

Tjoef

 

Schachtentemmer

Cedric Thienpont v. Pluk

Studie: Biologie

Palmares: Schachtentemmer (2020-2021)

Pluk is de jongste commilito binnen de mastentop, misschien een stillere ziel binnen de groep maar gezien het gezegde luidt: “stille waters, diepe gronden”, telt dat voor Plukske dus ook.  Als broer van oud-comillito Malaat had hij veel te bewijzen en dat heeft hij, met momenten ook bewezen. Zo is Pluk net zoals zijn broeder niet vies van “ne gin-tonic zonder tonic” en kan hij zich af en toe vies mispakken aan een fles jenever. Helaas heeft Pluk één achilleshiel, namelijk zijn spauwgedrag. Pluk komt namelijk van het Engelse Puke, en laat dat nu net één van de talenten zijn van Pluk. Soms guts het maagzuur er al na twee pinten uit en dit niet zomaar oraal, maar ook nasaal (door de neus dus x). Maar daarbuiten is Pluk ook gewoon ne geweldig vriendelijke en eerlijke kerel die niet vies is van een lekkere Spa Goud.  Dat kan ik als voormalige medeschacht met de hand op hart zeggen.

Pluk, Ik heb u altijd gekend als ne goeie gast, iemand da zijn hand in het vuur stak voor een ander. Dat we samen nog zo veel mogen taffen als da we kunnen. Schol!

Dixit Rataplan

 

Cantor & Webmaster

Toon Vermeiren v. Rataplan

Studie: Burgerlijk Ingenieur

Palmares: Webmaster (2020-2021), Cantor (2020-2021)

Met Toon beter bekend als Rataplan heb ik de eer en het genoegen gehad mijn schachtenjaar te mogen spenderen. Zijn jeugdigheid heeft mij persoonlijk vele dinsdagen geholpen het einde van de avond te halen, bemoedigende woorden als ‘gij kunt ni zuipen’, doen mij met veel trots en weemoed terugdenken aan deze momenten. Het houdt me jong. En aan menig student: houd uw dochters binnen wanneer Rata op stap is, geen enkel X-chromosoom is veilig wanneer hij het beste haalt uit wat het Leuvense nachtleven te bieden heeft. Behalve na 23h kunt ge terug gerust op straat. Dan ligt deze Einstein, die op modeltraject burgie zit, meestal al met de kop op tafel, of in de Mcdo waar hij de helft van zijn vermogen spendeert. 

De toffe avonden als schacht hebben ondertussen plaats gemaakt voor een volwaardig commi die het leven nog steeds oh zo graag viert. Het mooie schachtenjaar, de vele pretcilinders en de avonden die eindigen in de grote aula, de betere fietsenstalling of al slapend in de Rumba maken mij enorm trots om dezelfde kleuren nu over onze rechter schouder te dragen. 

Rata, het is met grote fierheid het hele pad van feut, schacht en commi te mogen bewandelen en daarnaast bent ge ook een veel betere zuiper dan mezelf.

Dixit

Zeug

 

Zedenmeester

Bryan Eelen v. Kalzone

Studie: Geneeskunde

Palmares: Schachtentemmer (2019-2020), Vice-Senior (2020-2021), Zedenmeester (2021-2022)

Bryan Eelen kan bij sommige sportfanaten wel eens een belletje doen rinkelen. Deze niet onknappe mede-schacht is namelijk twee jaar geleden Europees kampioen drieband geworden en zal dit jaar zijn titel proberen te verdedigen. We besloten dit jaar samen om ons bij de Mastentop te voegen en onze carrière als pils liefhebbers verder te zetten.

Grenzen verzetten kan hij als de beste, Bryan durft zeer frequent enkele pinten te veel opdrinken en is er niet vies van om zijn bed onder te pissen, zijn clubnaam heeft hij op deze manier zeker niet gestolen; Assel, wat Duits is voor pissebed. Niet alleen een paar pinten te veel drinken kan hij als de beste, het nieuwe record van bierkoning staat ook al op Assel zijn naam, met 32 pinten op 2,5 uur zal hij nog lang in de geschiedenis van de Mastentop doorgaan als: ‘Ah ja, Assel, das dieje zot da daar toen 32 pinten heeft gezopen’.

Naast zijn carrière als bier liefhebber studeert deze plooibare lange man, nog eens Geneeskunde, pinten drinken kan hij snel en zijn studies hiermee combineren lukt hem ook nog wel. Assel dat we er nog veel gaan drinken, daar wil ik op klinken!

Dixit Mojojojo

 

Sportführer

August Jacobs v. Lelleke

Studie: Burgerlijk Ingenieur

Palmares: Schachtentemmer (2018-2019), Senior(2019-2020), Pro-Senior(2020-2021), Sportführer (2021-2022)

Lelleke, mijn schachtentemmer, mijn voorbeeld, een van mijn beste maten binnen en buiten de club, maar vooral mijn Irish coffee maatje. Ik hoor u al denken ‘Lelleke’ neenee, niets is minder waar, de clubnaam van deze ex-Mister Belgium winnaar komt van een piercing door zijn oorlelleke te schieten. Van impulsieve ideeën zoals een Piet piraat piercing is deze kempenaar niet vies, ’s middags “rustig” een broodje met hem gaan eten heeft 99% kans om op een heel zatte namiddag In den Boule te eindigen. Van uitgaan is hij zeker ook niet vies, wanneer we ons Lelleke kwijt zijn weten we hem altijd tot in de vroege uurtjes (lees 8-9u ’s ochtends) in de Villa terug te vinden of bij de maisjes. 

Speechen kan hij als geen ander, maar men moet zorgen dat men op een veilige afstand staat want de boomstammetjes in Bobbejaanland zijn niks tegen Lelleke zijn gezever. 

Ook de maisjes moeten oppassen, want hij versiert vrouwenmensen zoals hij goudgele pretcilinders naar binnen werkt. 

Als een wildvreemde August mastertaffer Jacobs zou tegenkomen in zijn zatte ik, zou deze persoon denken ‘zoiets simpel heb ik nog nooit gezien’. Niets is minder waar U zou het niet zeggen, maar mastertaffer Jacobs studeert Burgerlijk Ingenieur optie wiskundige ingenieurstechnieken, net iets minder simpel vermoed ik. Hoewel hij goed zou moeten kunnen tellen, misrekent hij zich toch altijd in het aantal pinten die hij op heeft. Op zo’n momenten komt de emotionele August naar boven. De liefste en emotioneelste loebas van heel Leuven, maar pas toch op want hoe scheil hij ook is, na 1 tel ligt ge tegen de kust. 

Ik hef het glas op u, dat we nog heel veel mogen mastertaffen. Schol!

 

Dixit Mojojojo