Het Praesidium

Senior

Toon Vermeiren v. Rataplan

Studie: Burgelijk Ingenieur

Palmares: Webmaster (2020-2021), Cantor (2020-2021)

Hiernaast zie je Toon Vermeiren v. Rataplan. Een heel schattig heertje afkomstig uit het wonderschone Vlimmeren. Rataplan is een uitermate verstandige kerel die momenteel Burgerlijk Ingenieur in spe is en zich op zijn model traject bevindtdt. Naast studeren drinkt Rataplan ook heel graag pintjes, eet hij durums, en durft hij op zeer regelmatige basis in zijn bedje te plassen. Pintjes drinken kan hij als de beste, maar ze verteren is een heel ander verhaal. Zo is hij al menig avond met zijn met zijn koppeke op tafel geëindigd, waarna hij steeds nog langs zijn 2de thuis De Nijl gaat, waar hij zelfs een voorkeursbehandeling geniet van de plaatselijke kebabsnijers. De volgende ochtend bel ik hem dan waarna hij mij meestal hetzelfde verteld: er ligt hier nog nen halven durum neffe mij en mijn kotgenoten zijn kwaad op mij maar ik weet ni waarvoor. Naast het Leuvense nachtleven onveilig maken is hij ook zeer berucht lid van de harde kern van Vlimmeren SK. Rataplan is in 2 jaar echt een van mijn beste maten uit Leuven die ik nimeer kan missen en waarmee ik me al talloze keren kapot mee heb gelachen.
Rataplan, ge zijt ne goude gast!
Op nog een paar pintjes!

Dixit Daweif

Vice-Senior & Schachtentemmer

Brent Tewissen v. Wipper

Studie: KMO

Wipperke wipperke wap,
Het is een grote eer om over deze gigantische reus met zijn 2 meter en afkomstig uit turnhout te mogen schrijven. Wipperke is een jonge knaap genaamd Brent Tewissen of beter bekend als teeuw onder de vrienden. Ik kende deze jongeman al vele jaren voor we samen besloten om in de mastentop te gaan. We spelen namelijk voetbal samen op een geweldig hoog niveau bij fc de sir lancelot en de gemboes, ja je zou het niet zeggen maar deze reus van 2 meter en met +110 kilo is een heuse sportman. Vooral den 3de helft daar blinkt hij in uit. Zo van die gele pretcilinders gaan er altijd wel in maar 32 waren toch zijn limiet bij de bierkoning. Een verdienstelijke 2de plek dit jaar nieuwe kansen om mij van de troon te stoten.

Vorig jaar waren we samen nog schacht nu is toch al minstens een van ons verder in rang gestegen. Ik als eeuwige schacht moet nu naar hem luisteren aangezien hij temmer is geworden. Een functie op zijn lijf geschreven want oh hier kan hij van genieten om mij en mijn mede schachten te laten afzien. Wat niemand ooit had verwacht was dat deze casanova ooit zelf getemd ging worden door een bevallige dame. Bij deze kato proficiat. Het mindere aan dit nieuws is dat we nu minder samen slapen dan vroeger. We hebben de lakens veel gedeeld en doen dit nog regelmatig door de week als ik in leuven ga slapen is hij jammer genoeg mijn vaste bedpartner en in het weekend kruipt hij regelmatig bij mij in bed. Ja ik kan met zekerheid zeggen dat ik al meerdere nachten met hem heb doorgebracht dan met alle dames waarmee ik de nacht al heb gespendeerd opgeteld. Moest er een dame rondlopen op deze wereld die net zo als u is maar dan met meer haar op haar hoofd en rondingen op andere plaatsen dan dat bierbuikje van u zou ik er direct mee trouwen. Genoeg complimenten voor deze gouden kerel.

Zijn favoriete bezigheden in Leuven zijn middagsessies in den hdr waar hij zijn vuisten kapot slaagt op den boksbal. Natuurlijk de clubavonden op dinsdag en de villa afsluiten achter zijn denkbeeldige draaitafel met een wodkatao die hij zelf niet meer kan betalen.

Kort samengevat wipperke is een ne makker met een hart van goud. Kan redelijk goed zuipen en plast graag in zijn beddeke als zen vriendin er naast ligt. Maat ik zien u geire en op nog vele befaamde avonden in leuven en merksplas.
(ik hoop nog ontgroend te worden)

Dixit
Bierkoning maistro

Quaestor

Berten Jochems v. Daweif

Studie: Business Economics

Maak kennis met Berten Jochems v. Daweif. Na vorig jaar ons schachtenjaar samen doorgebracht te hebben, mogen we dit jaar met trots deel uitmaken van het praesidium 2022-2023. Zo wou Daweif kosten wat het kost de functie van Quaestor opnemen. Je zou denken omdat meneertje TEW doet maar nee, niks is minder waar! Daweif wou de fout van dieye andere Jochems rechtzetten en de club is eindelijk niet failliet achter te laten. Hopelijk is deze Jochems daar wel toe in staat.

Daweif is in het clubleven vooral gekend bij de dames. In eerste instantie moest hij nog de juiste manier vinden om te kunnen communiceren met de jonge vrouwtjes, dit gebeurde met vallen en opstaan waaraan hij zijn clubnaam te danken heeft. Dit jaar steelt deze casanova echter al de hartjes van het leuvense vrouwelijke schoon. De charmes die hij in de strijd gooit zijn van een andere categorie waardoor de vele chicas is mogen beamen wat deze jongen wel echt in petto heeft.

Verder heeft deze beer 2 plaatsen waar hij zich thuis kan noemen. De ene plek is de spionkop van den Antwerp waar hij elke match te vinden is en de andere plaats is de welbekende HDR. Op den Antwerp komt de ware aard van deze marginale veusseleir weliswaar naar boven. Ne grote teut maar een klein hartje!
De HDR is de uitvalbasis waar Daweif zijn pretcilinder komt verorberen. Deze goudgele bokken zijn dan ook niet onbekend en gaan als een sneltrein naar binnen. Jammer genoeg gaat hierna zijn kopke ook vaak als ne sneltrein op de tafel.

Ik hoop dat ik nog vaak die pretcilinders achterover mag kappen in de hdr, cantuszaal, oude of om het even waar!
Op de Mastentop en op onze vriendschap!

Dixit,

Wipper

Cantor & Zedenmeester

Cedric Thienpont v. Pluk

Studie: Biologie

Palmares: Schachtentemmer (2021-2022)

Een dik jaar geleden besloot ik als fiere kempenzoon om toe te treden tot hoogstudentenclub Moeder Mastentop. Als kersverse feut viel ik gedurende het tweede semester onder de hoede van onze toenmalige schachtentemmer Pluk. Alhoewel ge me veelvoudig hebt mogen of zal ik zeggen moeten straffen, ben ik blij u te leren kennen Plukkentukker.

Na een jaar schachtentemmer was deze jongeheer nog niet klaar om zijn gezag uit handen te geven. Daarom besloot onze bosbioloog om voor zedenmeester te gaan. Strafkes uitdelen kan den deze dan ook als de beste. Maar waar deze jongen wat van moet leren, is het versieren van het vrouwelijke geslacht. Wat dit zou moeten betekenen, laat ik even in het midden.

Verder kan ik u nog vertellen dat als er één kempenzoon is met een engelenstem, die de godendrank zo goed kan verslinden, dat het Pluk wel is. Naast zedenmeester is hij dit jaar ook cantor. Waarvoor dank Plukkentukker!

Om af te sluiten. Op de korte periode dat wij mekander hebben leren kennen, ben ik u dankbaar om mij (samen met huidig temmer Wipper) op te leiden tot een volwaardige commilitones van Moeder Mastentop. Dat we samen nog veel glazen boterhammen kunnen verorberen en dat ge dit jaar toch wat meer succes hebt bij de vrouwen!

Prosit!

Dixit,
Shmuel

Webmaster

Shmuel

Studie: Toegepaste economische wetenschappen

Ik ken Jorn v. Shmuel nu al een tijdje en hij blijft mij verbazen. Hij is alleszins niet op z’n mondje gevallen. Als hij niet over zijn vele liefdes praat, dan is het wel over zijn omhooggevallen chirofuif dat zichzelf “beachweekend” noemt. En als hij daar niet in geuren en kleuren over babbelt dan gaat het over zijn tomaten want geloof het of niet, Jorn is de zoon van vlaanderens, grootste en bekendste tomatenboer. Of hij het zelf ooit zo ver kan schoppen laat ik in het midden maar wat hij absoluut niet kan, zijn pinten drinken. Al vele malen heeft shmuel de clubavond moeten verlaten wegens alcoholintoxicatie en radbrakerij. Als hij dan ge-ext is uit de kan, kruipt hij meestal toepasselijk bij zijn ex onder de lakens voor een wilde nacht.
Shmuel is iemand waarvan je het de dag erna geweten heeft, dat hij op de clubavond was. Maar met zijn grapjes, die af en toe van goede aard zijn, kan hij de clubavond zeker verrijken.

Shmuel ge zij ne goeie gast met het hart op de juiste plek, iemand die prioriteiten stelt en de Mastentop steunt door dik en dun. Ondanks een moeilijk begin in de Mastentop, ben je nu een vaste waarde die we niet kunnen missen.
Daar drinken we op!

Schol!

Dixit Rataplan

Sportführer