Schachten

Andreas Van Torhout v. Maistro

Na 3 jaar in da boerengat van een Geel te vertoeven vond deze jongeheer het welletjes geweest! Ik zeg hier wel jongeheer, maar eigenlijk is onze Maistro den oudste van alle schachten. Andreas is namelijk van plan om in Leuven nog een jaartje leerkracht te doen, al ma chance kan onze Drey ni plannen en zal da spelleke vele langer duren hier. Is er een beter manier om Leuven te verkennen in gezelschap van de Mastentop? Ik denk het niet.

In de korte tijd dat Andreas in Leuven studeert heeft hij al enkele mondjes vol met tanden laten staan, al zal dit niet bij zijn leerkrachten zijn…. Nee Andreas laat iedereen, maar dan ook iedereen, perplex staan met zijn zuiptalenten. Hoe die goudgele pretcilinderkes binnengaan is ongezien. Ik zeg nu goudgele pretcilinders maar hij is zeker ook niet vies van de zwaardere biertjes. Mede door zijn zuiptalent is deze kersverse mede schacht vernoemd naar Maistro, deze naam zal hij voor de rest van zijn le(u)ven met trots dragen.

Niet alleen Maistro omdat dit manneke de Bierkoning 21’-22’ is met ,jawel, 34!!! pinten, nee vooral Maistro omdat deze jongeheer gene rotte frank heeft op zijn rekening. Den Drey is dus speciaal naar de bank gegaan om aan zijn spaarrekening te kunnen want alleen zo kan hij blijven gaan naar de HDR om 14h.

Misschien omdat deze jongeheer zo platzak is, valt hij wel in de smaak bij de jonge deernes. Geen enkele Pro senior is nog veilig in Leuven, al zal het niet blijven bij die Pro seniors. Hoe hij het klaarspeelt, da weet nu is niemand. Ik denk zelf dat het door dieye vunzige baard komt van hem. De vrouwkes een kuske geven is 1 ding, maar naar huis krijgt hij ze ni mee al is dit soms beter voor zen eigen denk ik (natte vloer?).

Andreas, Drey maar vooral Maistro ge zijt ne goude kerel! Hoe een ventje van 1,75m en 80kg het bierkoningrecord van 34 pinten kan zetten, da kan er nu maar is ene. Ge zijt een van mijn beste maten en ben blij dat we samen succesvol gedoopt zijn tot schacht. De matekes kunnen steeds op u rekenen en zelfs in het weekend zie ik u nog even graag verschijnen op café in ons lieftallig dorp. Dat we samen nog veel van die goudgele pretcilinders mogen drinken en toffe avonden mogen beleven.

Voor mij zijde gij ne echte Spetser en nu ook ne Mastentopper! Schol!

Dixit Raket

Brent Tewissen v. Raket

Ik introduceer u Brent beter bekend als Raket. Een kolos van meer dan 2 meter en 100 kilo droog aan den haak met een rokerslong waar zelfs Radja Nainggolan u tegen zegt!

Na 3 jaar in Leuven gestudeerd te hebben en hetzelfde aantal richtingen verkloot te hebben besloot raket zijn laatste deeltje niet-weggezopen verstand in de strijd te gooien en zichzelf aan te sluiten bij ons Kempens schoonste.

Vanwege zijn stevig postuur kan dit ventje wel enkele goudgele pretcilinders baas, maar wanneer hij zijn grens heeft bereikt zal iedereen dit geweten hebben. Zo wordt hij door het Leuvens vrouwvolk (niet geheel onterecht) aanzien als de ultieme casanova. Dit terwijl bij menig kerel het angstzweet uitbreekt wanneer Raket de keet betreed. Hij is er namelijk echt niet vies van om een fameuze raket uit te delen.

Verder viel Raket tijdens zijn eerste weken op met zijn 30 pinten tijdens den bierkoning, waarna hij met de snelheid van het licht pardoes frontaal op zijn bakkes ging.

Onzen Teeuw echt ne gouden gast waarop ge altijd kunt rekenen als er een pint gedronken moet worden en zo heb ik ze graag! Ik ben heel trots dat wij samen tot schacht gedoopt zijn en hoop dat we nog vele zatte (club)avonden kunnen beleven maar daar twijfel ik niet aan. Prosit!

Dixit Popper

Berten Jochems v. Popper

Aanschouw hier Berten maar hij is beter bekend als Popper. Met zijn geboortejaar van 2002 is deze TEW studente de jongste schacht onder ons. Een tip voor de mensen die hem niet kennen hou hem weg van de sterke drank zijn pampers zijn namelijk op. Nu zoomen we verder in op zijn clubnaam en zijn geschiedenis binnen de club. Beginnende met zijne naam, een naam die voorkomt vanuit de doop want na een druppeltje tabasco in zijn nog zo kinds poepenholleke te krijgen. Wat hij pas een kwartier later door had, vond hij er niets beter op dan door de volledige bus te roepen dat hij precies ne partypopper in zijn gat had.

Van Zo gauw het eerste pintje door zijn keel stroomt komt zijn ware aard “de meest vrouwonvriendelijk persoon van Leuven (waarschijnlijk buiten Leuven ook nog) naar boven”. Geen een dame van 0-100 blijft gespaard van deze liefelijke woorden. Pluk heeft dit namelijk al veel mogen aanhoren aangezien de Popper nog geen 1 clubavond niet naar huis is moeten gebracht worden. Stukske incapabel dat hem is.

 Tjoef onze senior moest deze lieve woordjes ook aanhoren met de bierkoning. Na een zielige 20 pinten en 2 spauwkes later dacht meneer dat hij nog in de running was. Tjoef had al meermaals duidelijk aangehaald dat het voorbij was voor hem. Hierop sprak hij volgende woorden “seg meneerke den interessante laat mij is gewoon zuipen. Dit heeft hij zich achteraf beklaagd. 

Hij heeft dus duidelijk al veel stoten uitgehaald en er zullen er vast en zeker nog veel komen. Toch blijft hij er elke keer voor gaan. Het is ne topkerel en ge kunt er altijd op rekenen, zeker als het voor te drinken is. Ik zou hem voor geen geld van de wereld willen inruilen voor nen andere medeschacht. Wetende dat ik dit heb gezegd wilt veel zeggen. Popper hou je taai ooit haal je het einde wel, de aanhouder wint. Prosit!

Met veel liefde    

Dixit,  

Maistro